Аржентина е един от отборите  на предстоящия Мондиал, които ще

...
 Аржентина е един от отборите  на предстоящия Мондиал, които ще
Коментари Харесай

Алварес с вдъхновен коментар за Меси преди дебюта си на Световното

 

Аржентина е един от отборите  на идния Мондиал, които ще предложат разнообразна пейка от опитни и млади спортисти. Една от очакванията на южноамериканската страна Хулиан Алварес, за който това ще бъде първо присъединяване на Световно състезание, показа вълнението си да взе участие на огромния конгрес с легендата Лионел Меси:

 

“За мен той постоянно е бил най-хубавият. Дори, когато не е бил в най-хубавата си форма, той е продължавал да бъде най-хубавият поради това, което е правил. А то е необикновено ”, разяснява Алварес пред “Сити ТВ ” - формалната медия на Манчестър Сити, където сега аржентинецът играе.

“Когато си към него, разбираш, че той  е един изцяло естествен човек, само че и страхотна персона и превъзходен капитан ”, сподели още Алверес.

Нападателят на Манчестър Сити добави, че спечелването на Световното състезание е доста сложна задача, само че със съотборниците му ще създадат всичко допустимо, с цел да я изпълнят.

“Намираме се в един прелестен миг, в който от много дълго време не сме губили, а тимът е добър и постоянен. Ще опитаме да дадем най-хубавото от себе си ”, безапелационен беше 22-годишният аржентинец.

Алварес направи формалния си дебют за националния тим предишния юни. От тогава той е изиграл 12 мача и има три попадения със синьо-бялата фланелка.

Аржентина стартира Мондиал 2022 на 22 ноември (вторник) в 12:00 българско време против тима на Саудитска Арабия. Мачът е от програмата на група “С ”, където са още тимовете на Мексико и Полша.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР